Brett Climo's FanpageBrett Climo's Fanpage
Deze site is opgericht aan de Australische acteur Brett Climo en gemaakt door Di@nne
 
Ik hoop dat jullie van mijn website genieten en mochten jullie nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben, dan kun je mij altijd mailen op dit adres: dianne@BrettClimo.nl

Ook is het mogelijk om een donatie te geven, groot of klein, voor deze site via paypal. Klik op onderstaande button "Paypal Donate" en vul het bedrag in dat je wenst te schenken. Alvast bedankt!
Welkom op de Brett Climo Fanpage!
Welkom op de Brett Climo Fanpage, de website over de Australische acteur Brett Climo.

Waarom deze website?
Ik ben een groot fan van Brett Climo vanaf het moment dat ik hem zag in de Australische serie "The Flying Doctors" in de jaren 80. Toen deze serie overnieuw werd uitgezonden hier in Nederland ben ik op internet gaan zoeken na meer informatie over wat hij zoals nog meer had gedaan en ondervond al snel dat het niet makkelijk was om alle informatie op één plek te vinden. Vandaar dat ik toen besloten had om deze website te maken zodat je op één plek alle informatie kunt vinden over zijn carrière, artikelen en video clips die ik over de jaren heen heb gemaakt en verzameld.

Het 15-jarig jubileum van deze website is aanstaande!
Op 4 mei 2020 is deze site website 15 jaar online!! Alweer een mijlpaal behaald. Iets dat gevierd moet worden. Ik zal op de Facebook pagina een topic openen hierover, mocht je meer willen lezen hierover kom dan gauw daar een kijkje nemen.

Live chat met Brett Climo
Op 2 november 2017 had ik het geluk dat ik mee mocht doen aan de chat sessie met Brett Climo die werd geörganiseerd. Het was de allereerste keer dat ik de kans had om met hem te praten en hem een vraag mocht stellen, ik moest er wel midden in de nacht voor opstaan (2.00u) maar het was het waard!
De gehele chat is opgenomen en via de button "Chat Brett Climo" kun je hem terugkijken. Een ingekorte versie van de chat met alleen de momenten dat ik met hem praat is terug te zien op de FB pagina van "Brett Climo Fanpage".

Oproepje!
Ik verzamel al jaren diverse artikelen over Brett en deel deze met jullie hier op de site (zie 'artikelen). Nu heb ik moeite om de laatste tijd aan nieuwe artikelen te komen, terwijl er toch genoeg wordt gepubliceerd over de hit-serie A Place to Call Home. En ik kan me zo voorstellen dat niet alleen in Australië er artikelen verschijnen, maar ook in andere landen nu ook daar de serie uitgezonden word. Mag ik dus vragen of jullie dit voor mij in de gaten willen houden en gevonden artikelen naar mij willen mailen (dianne@brettclimo.nl) zodat ik het hier kan plaatsen en kan delen met de rest van de fans. Alvast bedankt!

Facebook: Al 900 leden en 't blijft groeien!
Ben jij al lid van de speciale fanpage op Facebook? Nog niet, word dan snel lid door op de button "Facebook" te klikken. Op die manier blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws op de snelste manier en natuurlijk kun je er vele mooie screen caps en foto's van onze jongen vinden.

Dat is het voor nu, geniet van mijn website en misschien praten we snel op FB!

liefs,
Dianne