Ik hoop dat jullie van mijn website genieten en mochten jullie nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben, dan kun je mij altijd mailen op dit adres: dianne@BrettClimo.nl

Ook is het mogelijk om een donatie te geven, groot of klein, voor deze site via paypal. Klik op onderstaande button "Paypal Donate" en vul het bedrag in dat je wenst te schenken. Alvast bedankt!
Welkom op de Brett Climo Fanpage!
Welkom op de Brett Climo Fanpage, de website over de Australische acteur Brett Climo.

Waarom deze website?
Ik ben een groot fan van Brett Climo vanaf het moment dat ik hem zag in de Australische serie "The Flying Doctors" in de jaren 80. Toen deze serie overnieuw werd uitgezonden hier in Nederland ben ik op internet gaan zoeken na meer informatie over wat hij zoals nog meer had gedaan en ondervond al snel dat het niet makkelijk was om alle informatie op één plek te vinden. Vandaar dat ik toen besloten had om deze website te maken zodat je op één plek alle informatie kunt vinden over zijn carrière, artikelen en video clips die ik over de jaren heen heb gemaakt en verzameld.

1 februari 2016: A Place to Call Home seizoen 4!
Binnenkort starten de acteurs en dus ook onze geliefde Brett met de opnames voor alweer het 4de seizoen van A Place to Call Home. Hier in Nederland moeten we nog even geduld hebben voordat seizoen 3 op tv uitgezonden zal worden, maar op dit moment kunnen we wel genieten van de herhalingen van seizoen 1 en 2 op de zaterdagochtend rond 9.00u op NPO2.

Oproepje!
Ik verzamel al jaren diverse artikelen over Brett en deel deze met jullie hier op de site (zie 'artikelen). Nu heb ik moeite om de laatste tijd aan nieuwe artikelen te komen, terwijl er toch genoeg wordt gepubliceerd over de hit-serie A Place to Call Home. En ik kan me zo voorstellen dat niet alleen in Australië er artikelen verschijnen, maar ook in andere landen nu ook daar de serie uitgezonden word. Mag ik dus vragen of jullie dit voor mij in de gaten willen houden en gevonden artikelen naar mij willen mailen (dianne@brettclimo.nl) zodat ik het hier kan plaatsen en kan delen met de rest van de fans. Alvast bedankt!

Facebook:
Ben jij al lid van de speciale fanpage op Facebook? Nog niet, word dan snel lid hier. Op die manier blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws op de snelste manier en natuurlijk kun je er vele mooie screen caps en foto's van onze jongen vinden.

Dat is het voor nu, geniet van mijn website en misschien praten we snel op FB!

liefs,
Dianne