Brett Climo's FanpageBrett Climo's Fanpage
Deze site is opgericht aan de Australische acteur Brett Climo en gemaakt door Di@nne
Eén van Australisch meest populaire primetime televisie programma's, de award-winnaar A Country Practice (record winnaar van 30 logies) is een dramaserie over de inwoners van een kleine stad Wandin Valley, New South Wales. De verhaallijn focust zich op de medische kliniek, ziekenhuis, dierenkliniek en de bar van de stad. 1058 afleveringen zijn er gemaakt tussen 1981 en 1993 in NSW en uitgezonden op Seven Network. Een vervolg van 30 afleveringen, met behoorlijke veranderingen van de cast, zijn gefilmd in Victoria in 1994 en uitgezonden op Ten Network.

Brett Climo as Barry hall in Prisoner of the Valley
Aflevering 63-64
Robin "Bobbi" Nichols keert na 12 jaar weer terug na Wandin Valley, op de leeftijd van 16 jaar is ze weggelopen met een getrouwde man met wie ze een affaire had. Ze krijgt een koude ontvangst van diegene die nog de details weten van wat er is gebeurd en wanneer Simon probeert bevriend met haar te raken, voelt Vicky zich geroepen hem uit te leggen wat de situatie is. Bev vangt op dat Sophie zit op te scheppen tegen haar vriendin aan de telefoon over de affaire die zij heeft met een getrouwde man. De affaire is geheel verzonnen, maar de geruchten doen al snel de ronde in de stad en een niet verwachten Brendan, met wie Sophie vrede zoekt na een argument met haar vader, wordt al snel aangezien als de overspelige man is kwestie.
Robin vertelt Simon de waarheid over haar verleden. Nadat Molly Brendan vertelt over de geruchten die de ronde doen over hem en Sophie, gaat Brendan bij Terence langs om de boel recht te zetten. Lisa Jenkins en Barry Hall, twee 16-jarige tieners met een glansrijke toekomst in het vooruitzicht, besluiten wat afstand te doen van hun ambitie om het huwelijk een kans te geven als ze ontdekken dat Lisa zwanger is. Terence helpt Sophie te confronteren met de redenen achter haar slaapwandelen.

Brett Climo as Sandy Hughes in Horse of a Different Colour
Aflevering 219-220
Brendan's verjaardag nadert en Molly hoopt hem te verrassen door een paard te kopen, maar haar schaars gespaarde $400 is een groot obstakel. Bob stelt voor dat ze Chilla Yates moet zien, hij is er zeker van dat zij haar kan helpen. Chilla heeft de hoop om Henkle's hengstenboerderij te erven, waar hij de laatste 20 jaar heeft gewerkt. Waarvan hij de laatste 10 jaar voor Maurie Henkle heeft gezorgd na zijn beroerte. Zijn hoop valt echter in duigen als hij erachter komt dat Maurie de boerderij heeft nagelaten aan een kennis in Engeland. Chila is niet in staat Molly te helpen vinden van een paard aangezien de paarden van Henkle allemaal duurder zijn dan haar budget toelaat. Ros Henkle arriveert in London, ze is een voormalig Playboy bunny met weinig zakenkennis, maar een sterke wil om geld te verdienen. Ze heeft echt geen goede start als ze Chilla boos maakt door het er mee eens te zijn Molly een paard voor $400 te verkopen.
Sandy Hughes wordt het ziekenhuis binnengebracht nadat hij van zijn paard is gevallen. Het paard is niet helemaal van hem, Sandy had hem gestolen va Eric Flynn's boerderij waar hij werkte, om ermee vandoor te gaan in een poging het paard te redden. Helaas, terwijl Sandy in het ziekenhuis is, is het paard, wat achter gelaten was om vrij in het bos rond te lopen, door een truck aangereden en gedood. Shirley's klachten over haar schare bureau doet Drs. Elliot en Bowen besluiten haar een nieuwe “Super King Size werkbureau” te geven, het enigste probleem is om het in elkaar te zetten!
Ros heldert een misverstand op met Chilla als ze haar plannen onthult om het gehele bezit van haar oom te verkopen, niet alleen een paar paarden zoals hij dacht. Molly verrast Brendan met zijn nieuw paard “Honey”, maar wanneer hij er bij de eerste rit er wordt afgegooid, ontdekt Vicky dat het is geïnjecteerd met een drugs om zijn verlamming te maskeren en in zijn huidige conditie zal het niet meer mogelijk zijn om het dier nog te berijden. Terwijl Brendan in het ziekenhuis ligt met gebroken ribben, komen hij en Molly via Sandy erachter dat drogeren van paarden een gewoonte is en dat dat de reden was dat hij gevlucht was met één van Eric Flynn's paarden. Molly probeert om actie tegen Flynn en anderen zoals hem te ondernemen maar ontvangt weinig support. Vicky is huiverig om haar praktijk te riskeren door betrokken te raken, maar Frank biedt zijn hulp vrijwillig aan. Flynn arriveert in de stad om aangifte tegen Sandy te doen, maar wanneer Molly met de hulp van de lokale pony clubs hem aanvalt over de paardenverkoop, stemt hij erin toe dat Sandy ervan afkomt met een waarschuwing. Shirley zet haar nieuwe bureau zelf in elkaar, maar pakt het opnieuw in wanneer het op haar instort. Chilla gaat akkoord om met Ros mee te gaan na Queensland nadat Maurie's bezit is geveild en voordat ze vertrekken geeft Ros Molly haar $400 terug.

Brett Climo als Michael Langley
Meer informatie kun je hier vinden:
http://www.australiantelevision.net/acp/acp.html
Brett Climo als Michael Langley in A Country Practice