Brett Climo's FanpageBrett Climo's Fanpage
Deze site is opgericht aan de Australische acteur Brett Climo en gemaakt door Di@nne
Het verhaal: Het vertelt het verhaal van een mysterieuze vrouw die vastzit tussen de harde erfenis van de Tweede Wereldoorlog en de hoop van een nieuw leven in AustraliŽ en van een rijke familie die gedwongen is haar te omhelzen door sociale veranderingen.
Het is 1953 en de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog zijn nog rauw en levend in veel herinneringen. Sierlijke toch raadselachtige verpleegster Sarah Adams (Marta Dusseldorp) leert van de dood van haar halfbroer en keert terug naar AustraliŽ uit Londen om de zorg voor haar vervreemde moeder op zich te nemen. Ze draagt met haar de geheimen en littekens van haar oorlogstijd. Bij terugkeer vindt ze een ander land dan ze achterliet. Ze vindt AustraliŽ op de rand van sociale veranderingen van de naoorlogse barriŤre.
Werkend voor haar overtocht naar huis aan boord van een oceaanstomer, wordt Sarah betrokken in het leven van de Blighs, een rijke Australische pastoralistische familie. Ontwikkelt ze een directe verbinding met zachte en charmante weduwnaar George (Brett Climo), evenals zijn moderne jonge dochter Anna (Abby Earl) en ingetrokken schoondochter Olivia (Arianwen Parkes-Lockwood). Maar het is als Sarah ongewild een potentieel schandalig familie geheim ontdekt dat haar toekomst voor altijd wordt verbonden met hen. Alleen de compromisloze matriarch van de familie, Elizabeth (Noni Hazlehurst), en haar kleinzoon James (David Berry), weten dat Sarah het geheim heeft ontdekt. Elizabeth is vastbesloten om het zo te houden. Maar als Sarah's betrokkenheid bij de Blighs intensiveert, wanneer haar poging tot verzoening met haar moeder misgaat, accepteert ze een aanbod van George om te komen werken in de kliniek, in de schilderachtige stad in de buurt van het prachtige landgoed van Ash Park waar de familie zich bevindt.
Bang dat het donkere geheim zal uitkomen, en dat George's warme relatie met Sarah zich verder zal ontwikkelen, verhelpt Elizabeth dit door Sarah's vooruitzichten van haar werk bij het plaatselijke ziekenhuis te saboteren. Ondanks dat het haar lukt om de krachten tegen haar te omzeilen en tegenover de relaxte hoofdarts Jack Duncun (Craig Hall) haar waarde te bewijzen blijft ze achtervolgt door haar donkere verleden. Maar het is tijd voor Sarah om opnieuw haar leven onder ogen te zien en te beginnen aan haar reis naar genezing en hopelijk het vinden van een plek dat ze thuis kan noemen.
Brett Climo als George Bligh in A Place To Call Home