Brett Climo's FanpageBrett Climo's Fanpage
Deze site is opgericht aan de Australische acteur Brett Climo en gemaakt door Di@nne
Het verhaal: All Saints is een dramaserie wat zich afspeelt in een druk ziekenhuis, All Saints Western General Hospital. Deze drama heeft twee originele aspecten, de eerste is dat het in AustraliŽ afspeelt en de tweede is dat het zich voornamelijk focust op de levens van de verpleegster. De verhalen worden bezorgd vanuit de frontline perspectief van het ziekenhuis en geven daarmee de kijkers een diepgaand overzicht van het werkelijke leven van een verpleegster. Soms zijn ze gammel, gedesillusioneerd, kwaad of gefrustreerd. Ze delen hun hoop en ontgoochelingen met elkaar en de werkdruk. Hun vriendschap en hun relaties laat zien hoe ze zich door de hectische dagelijks leven heen trekken. Het programma laat ook zien hoeveel autoriteit de verpleegsters hebben, hoe ze vaak geforceerde beslissingen moeten maken, maar vaak de mogelijkheid niet hebben om dat te doen, wat zorgt voor harde gepassioneerde verhaallijnen. We zien niet alleen de verpleegsters hard werken, we zien ook hun persoonlijk leven en zien hechte relaties en vriendschappen ontwikkelen tussen vele onverwachte karakters.

Brett Climo as Bryan Taylor in Happy Death Day
Episode 038 - 27 oktober 1998
Terri is erop gefocust om Bryan Taylor te verplegen, een patiŽnt die vertelt is dat hij Huntington's ziekte zal ontwikkelen en daarom erop gebrand is om zelfmoord te plegen. Hij is opgenomen met een overdosis drugs en ook met legale papieren die zeggen dat hij niet gereanimeerd mag worden. Bron en Ben vormen een dichte band wanneer ze vast zitten in een belegering terwijl Luke zich dood ongerust voelt.
Brett Climo als Bryan Taylor in All Saints
Brett Climo as Dr. Malcolm Pussle

Lest We Forget
Episode 138 - 24 april 2001
Terri keert terug naar zaal 17 en is geamuseerd om erachter te komen dat Mitch's nieuwe baas zijn voormalige interne dokter Malcolm Pussle is, die ooit een behoorlijke aantrekkingskracht voor haar voelde. Connor's vriend, voormalig afdelingsbeambte Tony Hurst, keert terug van de States nadat hij gedumpt is door zijn Amerikaanse geliefde en is zichzelf aan het vernietigen door drugs en alcohol. Wanneer hij ademhalingsproblemen heeft, wordt hij opgenomen in All Saints en Connor probeert Tony te overtuigen dat mensen om hem geven. Bron verpleegt Vietnam veteraan Brian Douglas die, na het overleven van prostaatkanker - wat werd veroorzaakt door blootstelling van 'Agent Orange' - wil marcheren met zijn maten op ANZAC dag. Mitch moet het trieste nieuws vertellen dat zijn kanker is teruggekeerd en dat hij niet lang te leven meer heeft.

Growing Pains
Episode 143 - 29 mei 2001
Het is de ochtend na hun eerste nacht samen en Ben en Bron vragen zich beide af of ze er wel goed aan hebben gedaan. Ben en Scott worden weggeroepen naar een huis in de buitenwijk waar een jonge vader Jack per ongeluk zijn 4WD achteruit heeft gereden en over zijn kleuter is gegaan en hem daarbij heeft gedood. Bron verzorgt Jack bij zijn aankomst op afdeling 17 en vind haar eigen angsten weerspiegeld in zijn gedrag. Mitch is niet licht onder de indruk als hij Malcolm Pussle terug in zijn leven vind wanneer er een patiŽnt binnenkomt en al snel word gediagnostiseerd met een slagadergezwel. Von en Kylie zijn gechoqueerd om erachter te komen dat hun nieuwe patiŽnt zich als een baby aankleed en laat behandelen, als een manier om met stress om te gaan. Kylie probeert hard om Jared ervan te overtuigen dat ze klaar is om terug aan het werk te gaan na het ongeluk, maar zijn zorgen voor haar zijn bijna verstikkend.

Can You Hear Me
Episode 145 - 12 juni 2001
Bron, smoorverliefd, botst tegen een mopperige oude patiŽnt die ondankbaar is dat zijn leven is gered. Von neemt zijn verzorging over met het idee dat haar prikkelbaarheid de oude kerel beter zal bevallen, maar hij is een moeilijk geval. Terri gaat akkoord om uit te gaan met Pussle. Het is meer dan een decennium geleden dat ze een afspraakje heeft gehad en ze is ontzettend nerveus. Ze hebben een mooie avond, maar Terri is nog steeds ongerust over hoe de avond zal eindigenÖ ze is op gelucht wanneer Malcolm tevreden is met een afscheidszoen. Wetende dat Malcolm er geen problemen mee heeft om het rustig aan te doen relaxt Terri zich en begint daardoor nog meer te genieten van hun romance. Iedereen op afdeling 17 kan zien hoe gelukkig Terri is en zelfs Mitch besluit een poging te wagen aardiger tegen Malcolm te zijn. Misschien kan hij beginnen door hem gewoon Dr. Pussle in plaats van Dr Pustule te noemen.

Close To Home
Episode 146 - 19 juni 2001
Ben en Scott ontvangen een oproep van een lage veiligheidsgevangenis en arriveren om er achter te komen dat een oproer aan de gang is en dat een bewaker, een verpleger en een andere gevangene gegijzeld zijn in de kliniek van de gevangenis. Connor's dag begint niet goed wanneer een patiŽnt, die geopereerd moet worden, pleit om uit bed te mogen komen en valt dan regelmatig. Luke wordt dan geÔrriteerd over de slechte verzorging van Connor. Na het verplegen van een levenstrainer begint ook Connor zijn leven onder de loop te nemen. Terri openbaart aan Von dat ze zich zorgen maakt dat Dr. Pussle hun verhouding sneller wilt laten gaan dan dat zij aan kan.

The Sign
Episode 148 - 3 juli 2001
Het lukt Von niet om op het liefdadigheidsbal te komen omdat de conditie van haar kleine vriend Zac begint te verslechteren. Terri en Malcolm komen nader tot elkaar op het bal, maar Terri is gechoqueerd als ze erachter komt dat Rose lijdt aan bipolair. De openbaring veroorzaakt problemen tussen Mitch en Rose. Kylie drinkt te veel, Scott maakt meer advances naar Andrea toe en Luke's afspraakje wordt vreselijk verkracht buiten het bal op de ontmoetingsplaats. Ondertussen hebben Connor en Bron nachtdienst op afdeling 17.

Maiden's Revenge / Chains of Love
Episode 149 - 10 juli 2001
Op een dag wanneer de sterren lijken uit te komen, probeert Connor zijn geluk in de liefde en Bron waagt een gokje wat eindigt in de ergste fout van haar leven. Hoewel voor 2 van hun patiŽnten de voorspellingen van liefde en fortuin wel uitkomen.
Mitch moet een dubbele crisis onder ogen komen wat zijn professionele toekomst in gevaar brengt. Bron strijdt om haar verhouding met Ben te redden en Connor's leven kan voor altijd veranderen na het ontvangen van een verbazingwekkend geschenk van een patiŽnt.

Law of the Jungle
Episode 151 - 24 juli 2001
Pussle's en Terri's toekomst samen wordt onzeker nadat Mitch en de argumenten van Pussle over een patiŽnt met hypothermie hun wederzijdse jaloersheid over Terri uit in het openbaar wordt gedwongen.

A Little Knowledge (aka: Empty Nest)
Episode 153 - 7 augustus 2001
Mitch en Rose hun verhouding bereikt een crisis wanneer Mitch niet langer de manipulaties van zijn vrouw beantwoordt. Connor's toekomst op afdeling 17 wordt in twijfel getrokken en hij moet een beslissing van zijn leven nemen. Zal hij afdeling 17 verlaten - en zijn met HIV besmette moeder - om een carriŤre in Londen te bevorderen? Ben en Bron ontdekken wat meer van elkaar en Ben laat eindelijk zijn verleden achter zich. Scott werkt hard om indruk op Rebecca te maken, de aantrekkelijke tijdelijke vervangster van Ben. Maar het lijkt wel alsof hij niks goed kan doen.

Where There's Smoke
Episode 163 - 16 oktober 2001
Terri zit bevangen tussen haar affecties voor drie mannen: Mitch, Malcolm en Dom. Ze kiest eindelijk met wie ze wilt zijn en handelend op impuls spenderen ze de nacht samen. Von en Bron hebben met twee rokers te maken: de eerste is een jonge vrouw wiens gewoonte een brand ontstoken heeft en de andere is een volwassen vrouw wiens levenslange gewoonte tot endemfyseem geleid heeft. Barbara Woods, een meisje met het Down's syndroom, keert terug naar afdeling 17, deze keer voor een hysterectomie. Wanneer Luke zich realiseert dat ze niet goed ingelicht is over de gevolgen, weigert hij om te operen.

Child's Play
Episode 164 - 23 oktober 2001
Rose laat baby Lucy alleen thuis en wordt later spelend op een schommel midden in de nacht in de gietende regen in een park gevonden. Na een beangstigende nacht van Rose's gedrag keert een verwarde en extreem bezorgde Mitch terug naar een huwelijkstherapeut. De spanning is te zien vooral in Mitch's ongewoon norse behandelingen van zijn patiŽnten. Bron wordt door de verpleegstersverkrachter in de ziekenhuis ketelruimte achtervolgd en gevangen genomen. Met geen uitweg weet ze dat ze moet vechten voor haar leven. Ben vindt de tragische resultaten van een drie jaar oude jongen die alleen gelaten werd terwijl zijn moeder de pokermachines speelde. Geschud door een verontrustende dag op het werk, is Ben laat in het ophalen van Bron en komt er dan achter dat ze vermist wordt. Luke en Terri worden geconfronteerd met de resultaten van wrede inwijdingsrituelen van een school.

Behind Closed Doors
Episode 165 - 30 oktober 2001
Von verpleegt een terminale patiŽnt, een travestiet die in stijl wilt sterven. Von probeert hem te verbergen voor zijn vrouw die niks weet van haar stervende man zijn geheim. Ben zweert om de verkrachter, die bijna Bron te pakken had, op te sporen en te vernietigen, maar het doet hem meer kwaad dan goed. Kylie Preece komt eindelijk tegen Dr. Murphy op, maar de stress veroorzaakt een hartaanval. Lyle gooit per ongeluk de schildklier van een patiŽnt weg en laat daarbij Bron en Luke de uitleg verzorgen.

A Little Death
Episode 166 - 6 november 2001
De verkrachter slaat weer toe, ontvoert Bron en laat een jonge verpleegster dood achter. In dodelijk gevaar is Bron geshockt als ze achter de identiteit van de verkrachter komt. Afdeling 17 wordt in quarantaine geplaatst als er een uitbraak van 'golden staph' onder de patiŽnten heeft plaatsgevonden. Luke wordt verboden om te opereren op patiŽnten nadat hij wordt verdacht van 'golden staph'-drager.

The Other Side of Perfection
Episode 167 - 13 november 2001
Scott wordt geconfronteerd met zijn eigen gevoelens voor Rebecca terwijl hij vecht om haar leven te redden na een bom explosie. Ben's onverwachte huwelijksaanzoek aan Bron verloopt niet zoals hij had gedacht. Malcolm onthult eindelijk zijn geheim aan Terri wat ervoor zorgt dat ze een beslissing over hun toekomst moet nemen. Mitch stelt een patiŽnt's echtgenoot voor een moeilijke keuze; wie wilt hij het meest redden - zijn vrouw of zijn ongeboren baby? Luke wordt diep geraakt door een vernieuwend, nog riskante, chirurgische procedure op een patiŽnt met Parkinson.

Falling Down
Episode 168 - 27 november 2001
Rose verliest de controle, bang voor wat komen gaat belt ze Mitch op het werk. Mitch gaat onmiddellijk op huis aan, maar onderweg wordt hij gedwongen te stoppen en te helpen bij een groot auto-ongeluk. Niet alleen is er een slachtoffer behoorlijk gewond, maar wordt de ander die weg loopt gearresteerd. Erger nog, ťťn van het ambulance personeel is onwel en onbekwaam om te helpen en daardoor is Mitch gedwongen te blijven helpen terwijl de tijd voort gaat en hij nog niks dichterbij Rose is. Ondertussen belt Rose Terri omdat ze Mitch zoekt en Terri is gealarmeerd door Rose progressieve tekort aan focus en onduidelijke uitspraak. Terri gaat naar haar toe en vindt haar liggend op de grond bijna bewusteloos. Voordat ze de afdeling verlaat heeft Terri een moeilijke dag door de klacht van Malcolm die denkt dat Von, een ingeschreven verpleegster, niet voor een patiŽnt die lijdt aan de complicaties van een kiezersnee zou moeten zorgen. Paula wordt opgeroepen om het over te nemen en zij springt in de bres voor Von's professionele capaciteiten. Het is ook nog eens Malcolm's laatste dag en hij probeert Terri nog steeds over te halen om mee te gaan met hem. Wat zal ze beslissen? En nog meer belangrijker, zal Rose het overleven?

Vale
Episode 221 - 8 april 2003
Familie en vrienden trekken er op uit om hun laatste respect naar hun geliefde te betuigen. Een nieuwe verpleger Sterling 'Sterlo' McCormach begint op de afdeling en Nelson en Paula zijn geÔntrigeerd wanneer hij er alles aan doet om Colin Blackburn te ontwijken.

Seeking Asylum
Episode 226 - 13 mei 2003
Vincent's trage verleden komt aan het licht na een zware verzorging van een TB patiŽnt van het overheid asielzoekerscentrum. Hij openbaart zijn geheim aan Charlotte; zijn tweede vrouw was omgekomen in een landmijn ongeluk. Opeens maakt Vincent's harde optreden tegen Terri, die nog rouwt om haar pas gestorven man Mitch, meer logica. Terri vecht voor Malcolm Pussle's reputatie tegen Vincent en het CEO en maakt zich zelf daardoor voor beide partijen niet erg geliefd. Wanneer Tony Hunter wordt opgenomen op de afdeling nadat hij met geweld zijn hoofd heeft ingedeukt, moet het personeel van afdeling 17 samen met sociaal werkster Leanne achter de problemen met zijn vrouw zien te komen. Alex's vriendin Chloe zou wijs zijn om op zoek te gaan naar ander een andere carriŤre nadat ze een bloederige ramp in de kapsalon heeft veroorzaakt waarin ze werkt. Alex is woedend als hij op de scene arriveert en denkt dat het tijd wordt voor Cloe om haar droom en hun relatie op te geven. Luke wil zijn liefde voor football met Max en Paula delen maar de dingen verlopen niet zoals gepland.
Brett Climo als Dr. Malcolm Pussle in All Saints