Brett Climo's FanpageBrett Climo's Fanpage
Deze site is opgericht aan de Australische acteur Brett Climo en gemaakt door Di@nne
Nadat er 6 afleveringen zijn gemaakt ging de serie niet meer verder. Channel Nine stopte de productie na 6 afleveringen toen ze besloten dat het te duur was en er waren andere contract details en kleine publiek reacties van de "preview" kijkers.

Het verhaal: Sam Piers, een privé detective, is verlamd geraakt tijdens een grote drugsarrestatie. Vanwege zijn gezondheid besluit hij zijn detectivebureau Piers&Hobson weg te geven aan drie beginnende detectives onder de voorwaarde dat ze de naam Piers&Hobson behouden. Angel Valesquez, één van de drie, is een misplaatste privé detective die zijn werk al 10 jaar doet. Ook al is hij goed, hij heeft een honger voor de waarheid dat ervoor heeft gezorgd dat hij al vaak zijn leven heeft geriskeerd. Hij is recentelijk terug verhuisd naar de stad nadat hij bij zijn moeder in Perth heeft gewoond, waar hij niet genoeg werk kon vinden. Hij trekt in bij zijn zuster Natalie, tegen haar zin in en al snel dringt hij zijn levenstijl aan haar op.
Pru Fisher is een pas getrainde privé detective die nu al geloofd alles te hebben wat ze nodig heeft. Ze wilt het liefst haar eigen bureau hebben maar samenwerken met twee anderen lijkt ook niet zo erg. Maar wanneer haar broer James, een tiener, het huis verlaat en vraagt om te werken bij het bureau om ervaring op te doen, ontdekt Pru dat hij school heeft verlaten en is gedwongen hem te laten doen, in de wetenschap dat ze blij is dat hij verblijft in hun moeders geboortestad. De derde privé detective blijkt Emily "Autumn" Davis te zijn. Zij was Angel's schoolgeliefde die verhuisde na hun slagen. Ze neemt de reünie in haar strijd, terwijl Angel verbaasd is. De groep huurt een assistent in die een serie moordenaar blijkt te zijn en hun tweede assistent blijkt al niet veel beter te zijn. Eindelijk settellen ze met Jonathon Crane, hij mag wel een rare zijn maar doet zijn werk goed.
Terwijl Pru besluit het kantoor te decoreren, gaat Angel erop uit om werk te zoeken en de zaken de vullen. Autumn neemt een meer praktische aanpak, door een bondgenoot te maken in het ziekenhuis - Dr. Ben Delbrigde - en twee bondgenoten op het politiebureau - politieagent Anthony Briggs en hoofdagent Emma Burton. De groep ontdekt al snel het geheim van Sam - Er is grote concurrentie om de hoek van Melanie O'Connell, hoofd van O'Connell, Lucini, Ward&Pryce onderzoekers. Melanie is in feite niet goed in het onderzoeken. Angel vindt zijn eerste zaak dankzij de hulp van Sam Piers z'n dochter Bridget. Een rijke zakenman wordt dood gevonden in zijn huis met een zelfmoordbriefje op tafel. Emma concludeert dat het briefje nep is en dit wordt bevestigd wanneer een ander verschillend briefje naar de politie wordt gestuurd. Het lijkt erop dat het moord was wat als zelfmoord moest opgaan. Maar dingen nemen een interessante wending wanneer er een derde briefje wordt ontdekt, deze lijkt echt en was verstopt op zo'n manier zoals de man bij leven ook zou hebben gedaan. En snel staan de agenten Emma, Ben en Anthony midden in een bizarre zaak die steeds vreemder en vreemder wordt! Heeft hij zelfmoord gepleegd? Of was het moord? Net wanneer ze denken het antwoord gevonden te hebben, verandert het. Het podium is gemaakt voor een geheel nieuwe intrigerende serie…