Brett Climo's FanpageBrett Climo's Fanpage
Deze site is opgericht aan de Australische acteur Brett Climo en gemaakt door Di@nne
In City Homicide probeert een team van vier detectives met man en macht de vaak complexe moordzaken op te lossen en de daders achter slot en grendel te krijgen. Vier detectives, complexe moordzaken en niets is wat het lijkt.
City Homicide speelt zich af in Melbourne, op de afdeling Moordzaken. Het team bestaat uit de detectives Matt, Simon, Jennifer en Duncan. Ze zetten elke week alles op alles om de heftige en soms zeer complexe moordzaken op te lossen en gaan hierbij geen enkele uitdaging uit de weg om de dader te vinden.  Hun dag begint wanneer uw dag eindigt.

Stolen Sweets
Aflevering 2,16 (30)
De verdachte dood van een jonge man leidt Homicide om het verband tussen een hoog opgeleid religieuze figuur en een van de meest prominente advocatenkantoor van de stad te onderzoeken. De dominee heeft een geheim leven dat niet kan worden blootgesteld, en zijn advocaten maken gebruik van alle truukjes in het boek om hem te beschermen.
Het is een zaak rijp met hypocrisie, cover-ups en corruptie, maar wie beschermt wie? En  zal het uitkomen van de waarheid het waard zijn?
Delicate handelen is wat er nodig is in zo'n gevoelige zaak, maar diplomatie is niet het sterkste punt van de nieuwe hoofdinspecteur van het team. Waverley neemt afscheid van de troepen als ze op weg gaat na haar prestigieuze studiereis.

Brett Climo als Victor Carling in City Homicide