Brett Climo's FanpageBrett Climo's Fanpage
Deze site is opgericht aan de Australische acteur Brett Climo en gemaakt door Di@nne
Het verhaal: Liz Price (Amanda Douge) is jong, mooi, succesvol en ambitieus, een financieel consulent die haar leven op haar manier leeft… of zo dacht ze. Omdat op een dag haar zakenpartner - en getrouwde minnaar - Dave Wyatt (Daniel Roberts), buiten is neergeschoten voor zijn voordeur en plotseling is Liz's leven niet langer meer onder controle - ze is een gemarkeerde vrouw.
Aan de andere kant van de stad, probeert ex-SAS lid Mike Heyns (Grant Bowler) zijn brood te verdienen als een professionele bodyguard, totdat hij een uitsmijter in het ziekenhuis doet belanden en komt dan voor het verlies van zijn veiligheidsvergunning te staan als hij hiet het geld kan ophoesten voor alle schade. Mike's advocaat is een zekere Chris Price (Brett Climo) - Liz's ex man. Chris stelt voor dat Mike de bodyguard wordt van Liz, op die manier is ze beschermd en Mike kan zijn vergunning houden. Maar dingen zijn nooit zo simpel…
Liz kijkt wat na in de bedrijfsbestanden en ontdekt dat 1 miljoen dollars van beheerfondsen wordt vermist - en het is van Tom McManus (William Gluth) die op het moment een straf uitzit voor moord in Sydney's beruchte Long Bay gevangenis. Liz concludeert dat Dave's moordenaar achter het geld aan zat. Maar hij - of zij - is niet de enigste, omdat Tom's prachtige jonge vrouw, Cheryl (Kimberly Davies) ook gek op het geld is…
Liz moet het geld vinden - en het is Mike's baan die haar bescherm terwijl ze dat doet. Maar terwijl ze dieper graven in Wyatt's leven worden dingen nog meer duister en Liz riskeert haar eigen leven steeds meer.
De race is begonnen om het geld te vinden en te blijven leven. Samen gegooid in een gevaarlijke situatie moeten Liz en Mike elkaar meer vertrouwen dan ze hadden gepland - maar zullen ze elkaar levend kunnen houden?
Brett Climo als Chris Price in Close Contact