Brett Climo's FanpageBrett Climo's Fanpage
Deze site is opgericht aan de Australische acteur Brett Climo en gemaakt door Di@nne
"Something in the Air" is het verhaal van een landelijke stad genaamd Emu Springs. Een drama over in wezen goede, niet ingewikkelde mensen met normale menselijke gebreken en verledens, maar met wezenlijke beleefdheid en genialiteit dat stimuleert. Something in the Air introduceert vijftien pientere, liefelijke characters die een behoorlijk luxueus brede schilderachtige geschiedenis leven lijden met een bijzonder excentriek likje.

Love Your Work
Aflevering 177 - zaterdag, 28 april 2001
Geconfronteerd met een politiek moddergevecht voelt de onafhankelijke politicus Doug dat zijn enigste optie is om de 3ES te verkopen. Helen, Tom, Megan en Ryan hebben verschillende reacties, maar wanneer Steve Saks (Brett Climo), een potentiŽle koper in de stad arriveert, zijn ze gedwongen de realiteit onder ogen te zien. Tom's realiteit is dichter bij huis. Is het meer dan 3ES dat Saks aantrekkelijk vind? Wanneer Megan Wayne stimuleert om samen met haar te studeren voor het rijbewijs, is hij minder enthousiast en begint zich raar te gedragen. Het is duidelijk dat hij iets verbergt. Cowlotto's koorts doet de Springs aan en Stuart ziet dit als een kans voor een financiŽle herrijzenis - niet alleen voor de pub, maar ook voor de Emus football team.

A Day In The Life Of Mother And Wife
Aflevering 178 - zaterdag, 28 april 2001
Julia is helemaal niet overtuigd dat Doug het station zou moeten verkopen en als het blijkt hij ook niet. Steve Saks gebruikt wat lateraal verstand en doet Doug een bod dat mogelijk de pijn zal verlichten bij het overhandigen van de 3ES. Ondertussen doet Julia Mon een bod wat baby Allie (Caitlin Nolan) betreft, maar is verrast door de reden van Mon's afwijzing. Sally ontwikkeld een band met Allie die wordt bedreigd door spanningen uit onverwachten onderkomens. Wayne gaat door met vreemde gedrag en Megan's frustraties uit zich in een "Lieve Wayne" brief - alleen kan hij het niet lezen.

Bulldust And Cow Pats
Aflevering 179 - zaterdag, 5 mei 2001
Gezien Julia's goedkeuring maakt Doug een definitieve beslissing over de verkoop van 3ES. Omdat Steve Saks (Brett Climo) de nieuwe eigenaar lijkt te worden, onthult Dr. Annie informatie dat de toekomst van het runnen van het radio station zal beÔnvloeden. Cowlotto lijkt op een monumenteel succes totdat een onverwachte bezoeker Stuart's goed lopende gokzaken in chaos laat uitbarsten.