Brett Climo's FanpageBrett Climo's Fanpage
Deze site is opgericht aan de Australische acteur Brett Climo en gemaakt door Di@nne
Peter Phelps schittert in deze dramaserie van producers Roger Simpson en Roger LeMesurier. Geïnspireerd door het leven van echte undercover operaties, gaat Stingers over undercover agenten: mensen met ingewikkelde levens en constant veranderende identiteiten. Het onthult het donkere en ambitieuze leven van de politie die achter de vijandelijke linies werkt, altijd zonder badge en vaak zonder bescherming.

Brilliant Lies
Aflevering 45 - woensdag, 14 juni 2000
Een nieuwe werknemer arriveert in de unit net wanneer de groep undercover gaat om een groep tienerdieven te betrappen. Maar een fout leidt tot een ontvoering, waardoor iedereen in gevaar komt.

Forced Perspective
Aflevering 46 - woensdag, 21 juni 2000
Church gaat undercover in de wereld van gestolen kunst en moet met de conflicterende emoties zien om te gaan, die zijn karakter en zijn gedrag heeft vormgegeven, toen hij ontdekte dat het doelwit zijn zoon mishandelt.

Unplaced Favourite
Aflevering 49 - woensdag 5 juli 2000 (herhaald 8 augustus 2000)
Danni's toekomst bij de unit staat op het spel wanneer haar ex-vriendje de hoofdverdachte wordt in een paarden dopingschandaal.

No Way Out
Aflevering 50 - dinsdag 15 augustus 2000
Hollister vraagt Mac om hulp om de bankovervaller Marty Stockwell te overmeesteren. Hij heeft één van Hollister's mensen dodelijk neergeschoten en nu wilt hij wraak, dus Charch en Danni gaan undercover om zo te proberen Stockwell slimmer af te zijn en hem veroordeeld zien te krijgen.
Brett Climo als Dr. Gresham in All Saints